fbpx | Coches

Sällskapsgolf på New Sierra Golf

Friday, 2020-02-21 to Friday, 2020-03-27

Har du ingen att spela med eller tycker du att 18 hål är för mycket? Då ska du gå med i Más Amigos sällskapsgolf. Det enda kravet är registrerat handikapp i Spanien eller hemland.

Golfresa våren 2020

Monday, 2020-02-24 to Wednesday, 2020-02-26

Stängd för bokning, kontakta kansliet i fall ni är intresserade att följa med.
Vårens golfresa går till Barceló Cabo de Gata och golfbanan Alborán i Andalusien. Alborán är en bana utan större höjdskillnader men med vågiga fairways. Vårt hotell, fyrstjärniga Barceló Cabo de Gata har fyra utomhuspooler, en av dem uppvärmd, samt ett spa med  gym, bastu, turkiskt bad och hydroterapipool.

Vinprovning i Alfaz del Pi

Tuesday, 2020-02-25

Fullbokad
Vi provar 4 olika viner från vingården Familia Castaño. I priset ingår vinprovning, 1 flaska vatten, bröd och lättare förtäring.

Antiinflammatorik kost

Thursday, 2020-02-27

Liisa Eriksson, också känd via podcasten Varför Spanien? tillsammans med Christina Berardi men denna gång kommer och besöker oss i ämnet antiinflammatorisk kost.

Mät ditt blodtryck, puls och blodsocker

Friday, 2020-02-28

Mellan kl. 11.00 – 12.00 har du möjlighet att få ditt blodtryck, blodsocker och puls mätt av IMED på vårt lokalkontor i Alfaz del Pí. Du kommer även att ha möjlighet att prata, få råd och tips på övningar av en fysioterapeut från Fysiakos.

Trivselkväll med Ronnie Nordin

Tuesday, 2020-03-03

Hur lyckas man med medelhavsväxter på terassen och i trädgården? Hur håller man liv i sina citrusträd, avokadoplantor och annat som är lite ovant och exotiskt för oss skandinaver? Ronnie Nordin, som driver handelsträdgård i Båstad och Elche kommer till oss och delar med sig av sina experttips.

Spara med Currencies Direct

Thursday, 2020-03-05

Man kanske främst förknippar Currencies Direct med att växla pengar men de gör mycket mer än så.
Svensktalande Izahbelle Salazar kommer och gästar oss för att berätta mer om deras tjänster.

Fruktbärsblomning i Cieza

Friday, 2020-03-06

Fullbokad
Någon gång kring vecka 10 far vi till Cieza främst för att beskåda fruktbärsblomningen, vi antar ett datum men kan ändra dagen beroende på väder och hur blommning utvecklas för säsongen.

Fjällvandring med Más Amigos

Tuesday, 2020-03-10

Fjällvandra med Más Amigos! Premiärturen går till byn La Canalosa, vilket tar cirka 45 minuter med bil från Torrevieja. Därifrån tar vi oss upp till toppen som heter Peña la Mina, 1053 m.ö.h. Det är en stigning på cirka 550 m och en vandring på cirka 10 km. Vi gör en cirka 3 timmars vandring denna dag plus en välbehövlig lunchpaus nära toppen.

Gourmetbutiken La Trova Ultramarinos i Altea

Tuesday, 2020-03-10

Vi besöker gourmetbutiken La Trova Ultramarinos i Altea.

Pages

Terms and conditions

Resevillkor

Bokning
För att reservera en plats på en resa betalar du hela avgiften vid anmälan, om inget annat anges.  Ange påstigningsplats, samt eventuella allergier och annat som reseledningen bör känna till.

Avbeställning före sista anmälningsdagen
Fram till sista anmälningsdagen kan du avboka resan och få hela beloppet återbetalt.

Avbokning efter sista anmälningsdagen
Efter sista anmälningdagen kan du endast avboka på grund av sjukdom (skall styrkas med läkarintyg) samt andra giltiga orsaker som allvarlig sjukdom hos anhörig, död, eller motsvarande. Avdrag för kostnader som kan drabba Más Amigos kan förekomma. Om det finns andra personer på reservlistan som vill och kan din plats kan beloppet återbetalas. 

Inställd resa
Más Amigos har rätt att ställa in resa till vilken inte ett tillräckligt antal deltagare har anmält sig, normalt minst 25 personer. I så fall återbetalas hela det inbetalda beloppet.

Tillägg
Enkelrumstillägg tillkommer. Halvpension innebär frukost och lunch eller middag. Eventuella inträden inkluderas inte. Alla dessa tillägg tillkommer om inte annat anges i resebeskrivningen.

Försäkringar
Observera att Más Amigos inte försäkrar resenärer som deltar i av föreningen erbjudna resor utan för dessa gäller utom resenärernas egna försäkringar endast försäkringar som är obligatoriska enligt spansk lag för researrangörer och bussföretag m.m. som Más Amigos anlitar.

Ta alltid med pass och eventuella försäkringsbrev på resan

Latest classifieds

Go to classifieds
Tuesday, 2020-02-18 15:18  —  RODE
Mycket gammal koppartunna, med tappkran. Ge ett bud! annikarode@msn.comRead more
Wednesday, 2020-02-05 10:06  — 
Jag och min fru vill gärna få kontakt med personer som tycker det är roligt att spela Canasta. Vi bor i Torrevieja. Eskil Hinn eskil.hinn@gmail.comRead more

Latest comments

Monday, 2015-07-13 11:05  —  Ulricsson
Hola! Undrar också var vägbeskrivningen är? Hade varit intressant med ett besök!Read more
Thursday, 2014-11-20 23:18  —  Marre
Hej! Önskar vägbeskrivning till grottorna. Hittar den inte påser hemsida Hälsningar MarianneRead more

© Más Amigos, C/Capitán García Gea 17, 031 82 Torrevieja España - +34 966 70 00 84 - webmaster@masamigos.com